joi, 20 septembrie 2007

despre munca

eri nu am avut nici timp nici chef sa stau sa tst p-aicisa ,dar asta nu deranjeaza pe nimeni(adic pe mine ,adica singurul cititor,adic io ba fraiere) şi dacă deranjează pe cineva nu cred ca ar fi mare problema.
eri fu o zi ok sau asa s-asa ...se lua nitel kokerul (aka şefa) de mine pt ca sunt mai incet asa ...mai molâu ,mai leneş...mai mai ca ma doare la carici ce crede ea despre mine si defapt pe mine nu ma doare pt nu e bine sa te doara ,dar pur si simplu nu ma intereseaza ...nu am salariul atat de mare incat sa ma intereseze si nici colectul potrivit pe care nici atat nu ma intereseaza.
munca prestata aici este o munca asa ,un fel de n-ar mai fi şi singurul lucru interesant este ca au parte la telefon de peste 90% din cazuri de niste imbecili cu grad foarte mare de tampenie acumulata prin prostia de care dau dovada deoarece sunt oameni "DEGEABA(vb lu gogu kaizer),dar unii sunt simpatici asa tolomaci.
in aceasta minunata firma majoritatea sunt tineri de varsta mea sau mai tineri,dar deja se cred batrani rau...mai ales fetele care deja au de gatit acasa si sa faca curat si sa spele si etc.etc.etc...baaaa sunteti copii batrani sau ce pula mea aveti ,numai aveti chef de tinerete ,de o caterinca,de iesit undeva va-ti plafonat doar la viata de "familie" sau poate nu vi se pare interesant sa mai faceti si altceva decat sa munciti ,sa gatiti si sa fiti extrem de penibile.
2-3 in firma mea sunt ok si poti sa comunici cu ei ,retul sunt maimutoi.
kermit(aka alberto este ok),unflata(aka andreea marketing este ok) ciupercuta(aka iuliana marketing este ok) sorin si marius sunt ok ....dar restul sa ia foc ca sa-i sting cu benzina.
cam atat despre asa zisa munca de baiet muncitor care munceste la munca asta muncitoare

Niciun comentariu: